Första innovationspanelen 2023!

Första innovationspanelen 2023!

Nu är det dags för en ny omgång av Dalarnas innovationspanel där vi ställer frågor om hur olika generationer i Dalarna ser på innovation.

Delta i innovationspanel #1 2023

Vår framtida tillväxt är beroende av att vi alla samarbetar och Dalarna Science Park är väldigt nyfikna på vilka tankar du har kring Dalarna, vad vi bör satsa på och hur ni ser att vi ska stärka Dalarna idag och i framtiden? Vi vill veta vilka idéer som finns därute som kan bli nästa svenska exportsuccé! Vilka krafter som gömmer sig i vårt vackra landskap som kan bygga morgondagens teknologi och sätta Dalarna på världskartan? Därför startade vi Dalarnas innovationspanel i mars 2021.

Syftet med panelen är att kunna fånga svar på frågor om vår gemensamma framtid i vårt län. Dalarnas innovationspanel ska bestå av alla som känner sig manade att genom sina svar bidra till en starkare och växande region. Det spelar med andra ord inte någon roll om du är student eller landshövding. Alla svar är lika viktiga.

Ovan hittar du en länk till frågorna, de är enkla att svara på!

Vi hoppas att vi ska få så många svar som möjligt så att vi kan utläsa trender och tendenser. Och vi lovar att som tack för din medverkan kommunicera resultatet av frågorna i väl valda kanaler. Tillsammans ska vi ta pulsen på Dalarna.  Stort tack på förhand för att du tar dig tid och bidrar. obs! Dina svar är helt anonyma.

Vill du delta i framtida innovationspaneler

Jag vill delta i framtida innovationspaneler!

Anmäl dig framtida innovationspaneler genom att fylla i följande uppgifter: