Innovativa Dalarna

Innovativa Dalarna

I denna, för företag och organisationer, utmanande tid krävs både nytänkande, mod och samverkan. Detta är något vi ser mycket av – mellan företag, främjare, näringslivskontor, regionen, föreningar och organisationer. Initiativen är bra och många men ibland kan det vara svårt att hitta rätt bland alla bra ting. Just därför har vi nu gått samman och samlat viktiga insatser
i ett utskick, allt för att göra det lättare för dig att få en överblick. Du är alltid välkommen att kontakta ditt näringslivskontor i din kommun eller någon av länets främjare, alla aktörer finns här för dig som företagare i Dalarna.

Regional sida på Verksamt.se

Den övergripande sidan i Dalarna för samlad information är www.verksamt.se/dalarna

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga näringslivskontor och företagsfrämjare i Dalarna, en sammanställning över de lokala företagsjourer som finns, enkätsvar från de undersökningar som Svenskt Näringsliv, Mellansvenska Handelskammaren, Företagarna mfl har gjort bland sina medlemmar, länkar till genomförda webinarier m.m.

#innovativadalarna

En bank av goda idéer ska stärka företag! Genom att dela med sig av inspirerande initiativ och goda exempel ska företagen i Dalarna kunna stärka varandra under Coronakrisen. I spåren av detta lanserades hashtaggen #innovativadalarna tidigare under våren, som ska bli en sorts bank av goda idéer, spännande lösningar men också en inspirationskälla för företag som behöver ny energi.

Innovativa Dalarna pdf juni 2020

Anna Torsgården

Projektledare och hållbarhetsstrateg

070-577 99 57