Vi är hela Dalarnas innovationsarena

Vi är hela Dalarnas innovationsarena

Dalarna Science Park är en samarbetsarena för företagsutveckling, utvecklingsprojekt och en mötespunkt för Dalarnas innovationskraft. Tillsammans med näringsliv, akademi och samhälle skapar vi förutsättningar för en hållbar tillväxt i hela Dalarna.

 

Företagsinkubator för innovativa startups 

Har du en innovativ idé som du vill utveckla? Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare. Vi stöttar idéer från hela Dalarna och hjälper dig i den kommun du befinner dig.

Läs mer om företagsinkubatorn

 

Innovationsprogram för etableade företag

Är ditt företag i behov av utveckling och tillväxt? För etablerade företag som vill göra en utvecklingsresa har vi flera möjligheter.

  • Innovationsprogrammet HIT  – riktar sig till företag som vill öka sin förmåga att ställa om, tänka nytt och bredda sitt nätverk. Du och dina medarbetare kommer under ca 6 månader få nya insikter och ökad innovationsförmåga.
  • Navigator Scaleup – ett tillväxtprogram för mikro- och småföretag i Dalarna som vill växa. Genom programmet får du och ditt företag stöd i att skapa utrymme för ett hållbart, strategiskt arbete för att möta morgondagens behov och bli mer lönsamt. Upplägget baseras på en prisbelönt metod som tillhandahålls genom Stiftelsen Navigator.
  • Skräddarsyda insatser för livsmedelsföretag riktar sig till små och medelstora livsmedelsföretag i Dalarna. Upp till åtta månader får du regelbundet träffa en erfaren affärscoach där du får chansen att lyfta blicken tillsammans. Du utmanas till att bli mer lönsamt och hållbar i ditt företag. Hur långt kan du nå?

 

Är du nyfiken på hur modern teknik kan hjälpa ditt företag att växa och bli mer lönsamt?

Företagsanpassad vägledning till företag som vill hänga med i de senaste affärstrenderna, fatta informerade beslut och öka sina affärspresentationer. Fokus ligger på att inspirera till effektivisera verkasamhetsprocesser samt förbättra företagsstrukturen. Du får tillgång till rådgivning och stöd för att utnyttja digitala verktyg och avancerad teknologi genom ett brett nätverk av strateger och affärsexperter.

Läs mer om vårt digitaliseringserbjudande

 

Internationella kontakter

Söker du internationella affärskontakter?  Dalarna Science Park är din dörr ut till världen. Vi stöttar dig i din internationella satsning – från idé till ”closing the deal”. Vi ställer våra världsomspännande nätverk och kontakter till ditt förfogande när du vill göra affärer på nya marknader och våra internationella rådgivare ger dig support när du vill utveckla din export, eller importstrategi.

Läs mer om vårt internationella kontaktnät

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha koll på vad som är aktuellt hos Dalarna Science Park? Läs om de senaste nyheterna och kommande aktiviteterna i vårt nyhetsbrev. Fyll i dina uppgifter i länken nedan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Följ oss i våra sociala kanaler

Ikon Facebook

Instagram

Facebook

LinkedIn

Patricia Eresjö

Projektledare & Affärsutvecklare

070- 627 00 82

David Nordlund

Affärscoach

070-270 21 93

Felicia Dakkour

Affärsutveckling

076- 142 10 25

Marie Ericson

Projektledare Enterprise Europe Network

070-621 12 46