I inkubatorn

Tångkulla

Berg & Landskap AB

Berg och landskap arbetar med kreativ, hållbar och ekonomisk markskötsel.

Tångkulla

Expect Magic

Nytänkande och häpnadsväckande magishower runt om i världen som involverar, engagerar och ger en upplevelse utöver det vanliga. Showerna erbjuds dels som event till större företag, dels som krogshower etc till privatpersoner. Till branschen levereras färdiga akter och gadgets samt konsultationstjänst.

Tångkulla

Grab & Eat

Grab & Eat erbjuder företag som saknar närhet till restauranger klimatsmart mat, mellanmål och dryck och bidrar på så sätt till att skapa en mer attraktiv arbetsplats.

Tångkulla

Healthy Homes

Healthy homes skapar ett hälsosammare hem med behovsstyrd ventilation.

Tångkulla

Hollistay AB

Det skall vara enkelt att boka sitt campingäventyr! Att ge sig ut på vägarna med husvagnen, husbilen eller med tältet ger känslan av FRIHET, nya UPPLEVELSER, ÄVENTYR och nya GEMENSKAPER! En helt ny bokningsplattform Online 2019 för alla som besöker en camping.

Tångkulla

Insta CNC

Erbjuder snabb tillverkning av prototyper, maskindelar och verktyg i främst stål och aluminium. Via egenutvecklade algoritmer skapas en automatiserad affärsprocess som börjar med att kunden laddar upp sin 3D-modell på webben, får ett sekundsnabbt svar på pris och leveranstid och kan beställa färdig detalj med leverans inom 5 dagar. Tjänsten skapar ett heldigitaliserat flöde genom leverantörskedjan.

Tångkulla

Opto Pro

Petri Ruotsalainen, Calle Lindroth och Jan Zackrisson driver företaget OptoPro. De utvecklar och säljer en digital plattform för projekthantering inom fiberutbyggnad och kraftnät.

Tångkulla

Prata mera Sverige AB

Prata mera erbjuder e-hälsovård och traditionell vård mot psykisk ohälsa.

Tångkulla

Restaurang Basta

Ett italienskt innovativt helhetskoncept och en urban mötesplats som står i korsningen mellan det italienska köket och den pulserande staden.

Tångkulla

Selfcheck

Inom många verksamheter finns behov och till och med krav på regelbundna kontroller av utrustning eller lokaler. Det tar tid och resurser att utföra och dokumentera dessa kontroller. Selfcheck erbjuder en unik lösning så att varje kund får en installation som är kundanpassad och dokumenterad i en webplattform.

Tångkulla

SentinaBay AB

Teknik för härdning av stålytor med titanoxid.

Tångkulla

Tångkulla

Tångkullan - Hälsa från havet. Vi erbjuder produkter och tjänster med svenska alger för en hållbar livsstil. Tångkullan bildades 2020 och är ett familjeföretag med rötter på Öckerööarna och i Dalarna.

Tångkulla

Tebrito AB

Tebrito ska producera en hållbar ny proteinråvara med hög funktionalitet baserad på mjölmask och därmed vara en vital del i en klimateffektiv livsmedelsproduktion.

Tångkulla

Vivolab

Affärsidé inom hälsa.