Inkubatorn

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Vi vill motivera människor med nya idéer att ta nästa steg. Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

image/svg+xml Jag vill prata affärsidé

0

Idéer

0

Företag

0

Omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Ta din idé till succé

Har du en idé eller ett företag som du vill testa och utveckla?  Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare. Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Vi brinner för att motivera människor med nya idéer att ta nästa steg.

Inkubatorprogrammet hjälper entreprenörer som har spännande innovativa affärsidéer under en längre tid. Vi utforskar tillsammans potentialen i din idé och tilltänkta marknad. Vi stöttar dig under hela uppstartstiden och du blir kontinuerligt coachad, se över finansieringen, tillgång till vårt nätverk och inbjuden till seminarier och föreläsningar. Du erbjuds också möjligheten att arbeta från vårt co-working space Workflow Open.

Nyfiken? Boka ett möte med oss idag så pratar vi om din idé.

Boka möte med en affärsutvecklare

Fakta om Dalarna Science Parks inkubatorprogram

Omfattning: 6–24 månader
Förkunskaper: Inga
Innehåll: Marknadsföring, hållbarhet, ledarskap, internationell handel, styrelsearbete, immaterialrätt, försäljning med mera.
Antal deltagare: 20–30 deltagare antas årligen
Coachning: 12 timmar/månad
Kostnad: 1 000–2 000 kr/månad
Bonus: rabatterad hyra för kontorsplats i Workflow Open
Ansökan: Alltid öppen.

Dalarna Science Parks inkubator ingår i den statliga innovationsmyndigheten Vinnovas ambitiösa excellensprogram som innebär att innovativa företag kan få extra stöd.

Inspireras av företag i inkubatorn

Läs om företag som deltar eller deltagit i inkubatorn affärsutvecklingsprogram.

Läs artiklar om företag i inkubatorn

Företag i inkubatorprogrammet

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

QC Renewable Energy AB

Affärsidéen är dels att sälja produkter för solenergi i utvecklingsländer och dels insatser för energieffektivisering och avfallshantering i flerbostadshus i Sverige. De erbjuder ett verktyg för att åstadkomma beteendeförändring och resultat i form av förbättrad sortering av avfall. Metoden ska användas på målgruppens modersmål där teamet har stor kompetens inom olika kulturer & språk. –...

Alder Olmai Supernatural Colours AB

Faluföretaget Alder Olmai Supernatural Colours AB, Linda Magdalena Jonsson och hennes team utvecklar en idé inom textilområdet. Fotograf: Axel Hilleskog

Casamancéa AB

Linnea Falkinger är grundare av varumärket Cashewmeetly. Ett innovativt växtbaserat cashewkött som utvinns från den näringsrika spillfrukten cashewäpple i samband med produktionen av cashewnötter i Senegal.  

Läs mer om Cashewmeetly

Utveckla din idé

Utveckla din ”affärs-” eller ”utvecklingsidé” med oss! Denna workshop utmanar ditt erbjudande så att du träffsäkert kan matcha det mot kundernas efterfrågan. En spännande workshop där teori varvas med praktiska övningar.

Workshopen passar dig som vill ta din idé till nästa steg. Du får med dig praktiska verktyg och modeller som hjälper dig att utveckla dina idéer och ditt företag.

Det finns två olika workshops Utveckla din idé och från idé till affärsmodell en där vi går igenom ditt erbjudande och hur det matchas kundens behov och en där vi går igenom hela ditt erbjudande och jobbar igenom hela affären.

Denna workshop genomförs digital.

Nästa tillfälle hittar du i kalendariet

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Felicia Dakkour

Affärsutveckling

076- 142 10 25

Jacob Ode

Affärsutveckling

076- 096 15 20

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärscoach

073-920 03 60

Jörgen Steen

Affärscoach

070-522 71 58

Brita Klingberg

Affärscoach

070-270 22 79