Inkubatorn

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Vi vill motivera människor med nya idéer att ta nästa steg. Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

image/svg+xml Jag vill prata affärsidé

Ta din idé till succé!

Har du en idé eller ett företag som du vill testa och utveckla?  Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare. Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Vi brinner för att motivera människor med nya idéer att ta nästa steg.

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande affärsidéer på sin företagsresa. Vi fokuserar på affärsidéer där det finns ambitioner och en glöd i ögonen, där möjligheten finns att skapa ett företag som växer och blir något stort.

Nyfiken? Boka ett möte med oss idag så pratar vi om din idé.

Boka ett möte och prata affärsidé

Fakta om Dalarna Science Parks inkubatorprogram

Omfattning: 6–24 månader
Förkunskaper: Inga
Innehåll: Marknadsföring, hållbarhet, ledarskap, internationell handel, styrelsearbete, immaterialrätt, försäljning med mera.
Antal deltagare: 20–30 deltagare antas årligen
Coachning: 12 timmar/månad
Kostnad: 1 000–2 000 kr/månad
Bonus: rabatterad hyra för kontorsplats i Workflow Open
Ansökan: Alltid öppen.

Dalarna Science Parks inkubator ingår i den statliga innovationsmyndigheten Vinnovas ambitiösa excellensprogram som innebär att innovativa företag kan få extra stöd.

0

Idéer

0

Företag

0

Omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Utveckla din idé

Utveckla din ”affärs-” eller ”utvecklingsidé” med oss! Denna workshop utmanar ditt erbjudande så att du träffsäkert kan matcha det mot kundernas efterfrågan. En spännande workshop där teori varvas med praktiska övningar.

Workshopen passar dig som vill ta din idé till nästa steg. Du får med dig praktiska verktyg och modeller som hjälper dig att utveckla dina idéer och ditt företag.

Det finns två olika workshops Utveckla din idé och från idé till affärsmodell en där vi går igenom ditt erbjudande och hur det matchas kundens behov och en där vi går igenom hela ditt erbjudande och jobbar igenom hela affären.

Denna workshop genomförs digital.

Nästa tillfälle hittar du i kalendariet

Inkubatorprogrammet

Inkubatorprogrammet stöttar entreprenörer som har spännande innovativa affärsidéer under en längre tid. Vi utforskar tillsammans potentialen i din idé och tilltänkta marknad. Vi stöttar dig under hela uppstartstiden och du blir kontinuerligt coachad, se över finansieringen, tillgång till vårt nätverk och inbjuden till seminarier och föreläsningar. Du erbjuds också möjligheten att arbeta från vårt co-working space Workflow Open.

Jag vill träffa en affärsutvecklare

Företag i inkubatorprogrammet

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

QC Renewable Energy AB

Affärsidéen är dels att sälja produkter för solenergi i utvecklingsländer och dels insatser för energieffektivisering och avfallshantering i flerbostadshus i Sverige. De erbjuder ett verktyg för att åstadkomma beteendeförändring och resultat i form av förbättrad sortering av avfall. Metoden ska användas på målgruppens modersmål där teamet har stor kompetens inom olika kulturer & språk. – […]

Alder Olmai Supernatural Colours AB

Faluföretaget Alder Olmai Supernatural Colours AB, Linda Magdalena Jonsson och hennes team utvecklar en idé inom textilområdet. Fotograf: Axel Hilleskog

Casamancéa AB

En idé om ett innovativt växtbaserat cashewkött till matlagning. Köttet utvinns från den näringsrika spillfrukten cashewäpple i samband med produktionen av cashewnötter i Senegal, i Västafrika. Varumärket Cashewmeetly är förpackad i en hållbar affärsmodell med mål att generera tusentals nya arbetstillfällen till annars arbetslösa kvinnor, återinvestera delar av vinsten till att finansiera barn- och ungas […]

Läs mer om Cashewmeetly

Bli inspirerad av andra företag i inkubatorn!

Läs om företag som deltar eller deltagit i inkubatorn affärsutvecklingsprogram.

Läs om företag i inkubatorn

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Jörgen Steen

Affärsutvecklare

070-522 71 58

Brita Klingberg

Affärsutvecklare

070-270 22 79