För hyresgäster

Här hittar du information för dig som är hyresgäst i huset Dalarna Science Park hittar. Fastigheten ägs och förvaltas av Fastighets AB Hushagen. Här kan du uppdatera dig om det senaste nytt.

image/svg+xml Jag vill kontakta receptionen

Information till dig som hyresgäst

Här huserar 700 människor och cirka 80 företag inom olika branscher. Och fler är välkomna!

Fastighets AB Hushagen äger och förvaltar byggnaden Dalarna Science Park som omfattar 15 000 kvadratmeter. Kontorslokalerna är ljusa och moderna och miljön är kreativ. Företagen som hyr lokaler i Dalarna Science Park kan själva forma sin miljö som de vill ha den. Huset är känt för sitt generösa ljus och rymd, tack vare stora inglasade partier och det finns gott om utrymmen för att bara hänga.

I receptionen möts besökare av trevlig personal som erbjuder företagsservice som alla företagen har tillgång till, liksom konferenslokaler och Restaurang Julius Carlsson med sitt fantastiska kök.

Företagsservice

Receptionen hittar du vid huvudentrén på Forskargatan 3. Våra öppettider är: måndag – fredag kl. 8.00 – 16.00. Entrédörrarna följer receptionens öppettider.

Du når oss på: telefon: 0243-734 00, e-post: reception@dalarnasciencepark.se

Post
Brev och paket adresseras: Företagsnamn, Forskargatan 3, 781 70 Borlänge

Brandskydd
Fastighetsägaren ansvarar för byggnadens brandskydd och respektive företag för det egna interna brandskyddsarbetet. Huset är utrustat med ett brandlarm. När larmet går hörs en ringsignal från larmklockorna. Utrym byggnaden genom närmsta utrymningsväg. Se skyltar och utrymningsplan. Tänk på att branddörrar ej får blockeras eller ställas upp.

Parkeringar

Gästparkering
Gästparkeringar finns på område B och D. Dessa är till för våra besökare och de måste anmäla sitt fordon i receptionen. Era gäster kan ladda ner en app för att ladda sin elbil

Förhyrd plats
Hyresgäster med parkeringstillstånd ska använda A- B- eller C-parkeringen. Parkeringarna som är närmast huset nyttjas först, så tänk på att A-parkeringen också finns.  Man får inte stå på gästparkeringarna om man har ett parkeringstillstånd.

Ni hyresgäster som inte har ett parkeringstillstånd kan teckna ett parkeringsavtal – kontakta receptionen.

Laddplats
Elbilsplatserna kräver ett speciellt tillstånd. Kontakta receptionen om du vill hyra en plats.

Bevakningsföretag kontrollerar alla parkeringsytor.

Ladda ner karta över parkeringar

Företagsservice

Fastighetsskötsel
Husets inre miljö sköts av vår skötselentreprenör L&T. Felanmälan under dagtid – kontakta receptionen. Felanmälan övrig tid – ring L&T jourtelefon 0243-84400

Återvinningsstation
Vid vår återvinningsstation vid godsmottagningen  finns kärl för brännbart, papper, plast, wellpapp, glas etc.

Wifi
Registrera dig med din e-post på på vårt gästnät Blg-Guest.

Nyhetsbrev
En  gång i månaden skickar Dalarna Science Park ut ett e-nyhetsbrev med aktuell information, inbjudningar till våra aktiviteter och tips från andra. Vi önskar att alla i parken prenumererar. Säg till i receptionen så lägger vi till dig i sändlistan.

Möten mellan människor

Workflow är ett coworking space för dig som vill sitta tillsammans med andra i inspirerande kontorsmiljö på andra våningen i Dalarna Science Park. Lokalerna är skapade för att främja kreativitet och innovation med gott om mötesplatser där du kan träffa företagare, studenter, forskare, entreprenörer och andra organisationer. Vår miljö är avsedda för människor som älskar inspiration och vår passion för att bidra till ett roligare arbetsliv!

Konferensrummen i Dalarna Science Park är inspirerade av modiga människor med koppling till Dalarna och världen. I Workflow Open finns rummen Linda Carlsson (Miss Li), Margaretha Julle, Martin Öjes, Gunnar Kaj och Alice Lund. Vill du boka konferens på entréplan finns Karin och Christoffer.

Kort sagt- den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne och energirik gemenskap!

Företag i huset

I parken sitter ungefär 80 företag som huserar totalt 700 personer. Välkommen hit!


Per Karlsson

Förvaltare Dalarna Science Park

0243-738 83

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Susanne Ohlson Berglund

Möten & Konferens

0243-734 00