Möten & lokaler

Här har du möjligheten att arrangera events, boka konferens, äta gott i restaurang Julius Carlsson, hyra lokaler och kontorsplatser, jobba tillsammans i co-working space. Motiverande möten i inspirerande miljöer.

image/svg+xml Boka konferens

 

En karsk konstnär som målar fram
sina rätter, så´n är han Tunasonen
– Julius Carlsson

Restaurant Julius Carlsson

Restaurant Julius Carlsson ligger mitt i hjärtat av Dalarna Science Park och hyllar de lokala och närodlade råvarorna, den omättliga kärleken och kreativiteten för matlagning – och den näst intill sagolika berättelsen om en man från Borlänge, som blev en kocklegend. Varje vecka serveras tre vegetariska rätter i hjärtat av restaurangen. Här finns det alltid en kock på plats under hela lunchserveringen – redo att tillaga dagens vegetariska rätter på beställning, framför ögonen på dig. Dagens lunchbuffé mån–fre kl. 11.00–14.00.

Veckans lunchmeny hos Restaurant Julius Carlsson

Boka konferens

Här finns det konferensmöjligheter för både det lilla mötet och den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.  Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål.

Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss. Med ett samtal, eller mail till oss så bokar du hela konferensen med lokal, teknik och förtäring. I restaurant Julius Carlsson lagas all mat från grunden oavsett om det är till 2 eller 260 personer.

Vi är övertygade att arbetet handlar mindre om saker och mer om människor och idéer. Vi är mer än bara en plats, vi är ett mindset.

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Susanne Ohlson Berglund

Uthyrare Dalarna Science Park

0243-738 72

Per Karlsson

Förvaltare Dalarna Science Park

0243-738 83