Möten & lokaler

Här har du möjligheten att arrangera events, boka konferens, äta gott i restaurang Äteriet Dalarna Science Park, hyra lokaler och kontorsplatser, jobba tillsammans i co-working space. Motiverande möten i inspirerande miljöer.

image/svg+xml Boka konferens

Äteriet Dalarna Science Park

Från och med 4 mars 2024 driver Äteriet lunchrestaurangen i Dalarna Science Park. Varmt välkommen önskar Erika Svensson med personal. Öppettiderna är måndag- fredag kl.11.00-14.00.

Konferensmenyer hittar du här

Följ gärna Äteriets sociala medier Äteriet @hbateriet Instagram och Äteriet | Facebook

Aktuell lunchmeny hittar du här

Boka konferens

Här finns det konferensmöjligheter för både det lilla mötet och den stora konferensen. Vår största konferenslokal, Hörsalen, rymmer 300 personer.  Vi skräddarsyr mer än gärna en offert efter era önskemål.

Personligt engagemang i det personliga mötet är viktigt för oss. Med ett samtal, eller mail till oss så bokar du hela konferensen med lokal, teknik och förtäring.  Via restaurang Äteriet Dalarna Science Park kan du beställa förtäring oavsett om det är till 2 eller 260 personer.

Vi är övertygade att arbetet handlar mindre om saker och mer om människor och idéer. Vi är mer än bara en plats, vi är ett mindset.

Tina Persson

Möten & Konferens

0243-734 00

Susanne Ohlson Berglund

Uthyrare Dalarna Science Park

0243-738 72

Pernilla Bergkvist

Förvaltare Dalarna Science Park