Co-working

Workflow är vårt co-working koncept där det erbjuds dynamiska arbetsplatser, oavsett om du arbetar ensam eller i en större verksamhet så finns det här möjligheter att växa. Lokalerna är skapade för att främja kreativitet och innovation med gott om mötesplatser där den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne och energirik gemenskap

Vi är övertygade att arbetet handlar mindre om saker och mer om människor och idéer. Vi är mer än bara en plats, vi är ett mindset.

Ett öppet sinne och energirik gemenskap

Här är möjligheternas plats där du kan hyra möblerade arbetsplatser. Här finns en öppen kreativ miljö där du kan hyra en plats under kortare eller längre tid utifrån ditt behov. Även om du arbetar med ditt kommer du märka av att det ger energi att sitta tillsammans. Tillfälliga kollegor kan ge värdefull input och nya projekt skapas på plats. Workflow Open passar dig som är nyfiken och öppen.

Du möts av en välkomnande lounge med sittplats och förvaringsskåp. Genom lokalen går Broadway som ger en naturlig avdelning mellan flexplatserna och de fasta platserna. Behöver du sitta ostört sätter du dig i ett av de ljudisolerade rummen.

Kort sagt – den gemensamma nämnaren är ett öppet sinne & energirik gemenskap!

Jag vill veta mer

Olika möjligheter, vad passar dig bäst?

Fast plats

En egen arbetsplats i en öppen miljö där du sitter tillsammans med andra. Du delar inte arbetsplatsen med andra när du inte är där så du kan ställa fram ett inramat foto på din favoritkompis om du vill. (höj- och sänkbart skrivbord)  Om du behöver lite extra plats finns det låsbar förvaring i entrén till våningsplanet.

Flexplats

Skrivbordsplats när du behöver det enligt principen först till kvarn. Du bokar din plats och sätter dig var du vill på vid våra dropdown-platser. Kanske hamnar du bredvid en startup ena dagen, en driven entreprenör nästa och en kreativ själ den tredje. Behöver du fokus och tystnad har du tillgång till våra avskiljda stugor.

Klippkort

Passar dig som jobbar på annan ort och vill jobba här ibland. Du har möjlighet att boka mötesrum om du har behov av ett enskilt rum för en möte. Kom och börja jobba!

Ladda ner info och priser om Workflow Open

Vill du hyra plats i Workflow Open?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD

Boka mötesrum i Workflow Open

För dig som hyr plats i Workflow Open finns möjlighet att boka mötesrummen Alice Lund, Gunnar Kaj, Linda Karlsson, Margaretha Julle, Martin Öjes och Nyfikna rummet via webben.

Inloggningsuppgifter får du av receptionen.

Boka mötesrum

Susanne Ohlson Berglund

Uthyrare Dalarna Science Park

0243-738 72