Företagsutveckling

Vi stöttar företag och talangfulla människor att göra något stort med sina idéer. Inom affärsutveckling erbjuder vi dig med en innovativ idé stöd i inkubatorprogrammet. För etablerade företag erbjuder vi olika utvecklingsprogram för att skapa en hållbar tillväxt i hela Dalarna.

image/svg+xml Gör din dröm till verklighet hos oss

Utveckla din idé i Dalarna Science Parks företagsinkubator

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? I inkubatorn stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden. Vi vill motivera människor med nya idéer att ta nästa steg. Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare

Läs mer om inkubatorprogrammet

Är ditt företag i behov av utveckling och tillväxt?

Innovationsprogrammet HIT riktar sig till etablerade företag som vill öka sin förmåga att ställa om, tänka nytt och bredda sitt nätverk. Du och dina medarbetare kommer under ca 6 månader få nya insikter och ökad innovationsförmåga. Vi möter ert företags behov och utmaningar där ni befinner er just nu, med målet att utveckla ett hållbart och innovativt företagande. Genom beprövade metoder och verktyg genererar vi nya kunskaper och ökad innovationsförmåga för att framtidssäkra företaget, höja beredskapen inför förändringar och fortsatt vara en attraktiv arbetsgivare.

Läs mer om Innovationsprogrammet HIT

Utvecklingsprogram för livsmedelsföretagare

Vi vet att många livsmedelsföretagare har fullt upp med vardagen och ont om tid för det strategiska arbetet. Nu har du som driver ett livsmedelsföretag chansen att lyfta blicken tillsammans med andra företagare.  Kanske är du en av dem som går runt med en oro för vad som väntar och beslut som måste fattas? 

Eller är du snarare nyfiken på hur lönsamt och hållbart ditt företag skulle kunna bli? Oavsett vilket, nu kan du få hjälp att komma vidare. 

Läs mer om erbjudandet till dig som livsmedelsföretagare

Navigator Scaleup

Navigator Scaleup är ett tillväxtprogram för mikro- och småföretag i Dalarna som vill växa. Genom programmet får du och ditt företag stöd i att skapa utrymme för ett hållbart, strategiskt arbete för att möta morgondagens behov och bli mer lönsamt. Upplägget baseras på en prisbelönt metod som tillhandahålls genom Stiftelsen Navigator.

Läs mer om tillväxtprogrammet Navigator Scaleup

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärscoach

073-920 03 60

Jörgen Steen

Affärscoach

070-522 71 58

Brita Klingberg

Affärscoach

070-270 22 79

David Levrén

Projektledare

070-360 44 03

Patricia Eresjö

Projektledare & Affärsutvecklare

070- 627 00 82

Marianne Färlin

Affärscoach

070-8397543

David Nordlund

Affärscoach

070-270 21 93