Företagsutveckling

Vi stöttar företag och talangfulla människor att göra något stort med sina idéer. Inom affärsutveckling erbjuder vi stöd i utveckling av affären, teamet och individen genom affärscoachning, finansiering, hållbarhet, innovation och nätverk.

image/svg+xml Gör din dröm till verklighet hos oss

Ta din idé till succé

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade företag att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Jag vill boka ett möte

0

Antal screenade idéer

0

Antal företag

0

Msek omsätts i bolagen

0

Antal anställda

Är ditt företag i behov av utveckling och tillväxt?

Affärsutvecklingsprogram för etablerade företag som vill öka sin förmågan att ställa om, tänka nytt och bredda sitt nätverk. Du och dina medarbetare kommer under ca 6 månader få nya insikter och ökad innovationsförmåga. Dalarna Science Park har nyligen fått uppdraget från Tillväxtverket och Region Dalarna att bidra med hållbara innovationsprocesser och tillväxt för Dalarnas företag.

Läs mer

Stödet från affärscoacherna har varit mycket viktigt för oss. Att jobba strategiskt med att bygga teamet, stöd i rekryteringsprocesser och ägarstrukturen.

–  Lena Harkén & Viktoria Nyman
Viqma System

Läs artiklar om företag i inkubator

Smart City Sweden – nod Mitt

Smart City Sweden är en exportplattform som initierar samarbete mellan Sverige och andra länder gällande smarta och hållbara stadslösningar.

Dalarna Science Park är ansvarig för en av sex noder i Smart City Sweden. Hela ”nod Mitt” består av Dalarna, Gävleborg, Värmland, Örebro och Västmanland. Noden arbetar med att kommunicera ”best practise” och koppla ihop företag/organisationer som kan dra nytta av ett samarbete med internationellt fokus.

Läs mer

Företag i process

Faster Forward

Faster Forward utvecklar en digital plattform för människor med rörelsehinder en mer aktiv och upplevelserik vardag. Att tillsammans arbeta med inkluderingsfrågan där alla människor skall vara lika givna att delta i aktiviteter.

www.fasterforward.se

Casamancéa AB

En idé om ett innovativt växtbaserat cashewkött till matlagning. Köttet utvinns från den näringsrika spillfrukten cashewäpple i samband med produktionen av cashewnötter i Senegal, i Västafrika. Varumärket Cashewmeetly är förpackad i en hållbar affärsmodell med mål att generera tusentals nya arbetstillfällen till annars arbetslösa kvinnor, återinvestera delar av vinsten till att finansiera barn- och ungas […]

Läs mer om Cashewmeetly

Penaka Solar

Utvecklar nya tekniska lösningar för elförsörjning och bevattning av åkermark i utvecklingsländer. Santhan Reddy och Praneeth Kumar, båda ingenjörer som examinerats vid Högskolan Dalarna och är entreprenörerna bakom Penaka Solar.

Läs om Penaka Solar på Instagram.

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Cirkulär ekonomi anses utmana våra konsumtionsmönster – hur påverkar det ett införande av cirkulär ekonomi i Sverige?

En öppen föreläsning med Linda Hagman om cirkulär ekonomi och görs i samarbete med Rättighetscentrum Dalarna och Högskolan Dalarna. Linda Hagman är disputerad i industriell miljöteknik vid Linköpings Universitet och är ...

Läs mer

Jörgen Steen

Affärsutvecklare

070-522 71 58

Brita Klingberg

Affärsutvecklare

070-270 22 79

David Levrén

Projektledare

070-360 44 03

Patricia Eresjö

Internationell Affärsrådgivare Enterprise Europe Network, projektansvarig It's4Women & Exportarena Dalarna

070- 627 00 82

Marianne Färlin

Affärsutvecklare

070-8397543

David Nordlund

Affärsutvecklare

070-270 21 93