Företagsutveckling

Vi stöttar företag och talangfulla människor att göra något stort med sina idéer. Inom affärsutveckling erbjuder vi stöd i utveckling av affären, teamet och individen genom affärscoachning, finansiering, hållbarhet, innovation och nätverk.

image/svg+xml Gör din dröm till verklighet hos oss

Dalarna Science Parks företagsinkubator

Vi stöttar startups att snabbt nå framgång på marknaden, hjälper etablerade företag att förnya sig och motiverar människor med nya idéer att ta nästa steg.

Har du en idé eller ett företag som du vill utveckla? Har du drivkraft och ambitioner? Hos oss hittar du energi, kunskap och nätverk så att dina visioner kan växa sig starkare.

Läs mer om inkubatorn

0

Antal screenade idéer

0

Antal företag

0

Msek omsätts i bolagen

0

Antal anställda

HIT affärsutvecklingsprogrammet för etablerade företag

Är ditt företag i behov av utveckling och tillväxt? Anmäl dig till Affärsutvecklingsprogrammet för etablerade företag som vill öka sin förmågan att ställa om, tänka nytt och bredda sitt nätverk. Du och dina medarbetare kommer under ca 6 månader få nya insikter och ökad innovationsförmåga.

Läs mer om HIT

Stödet från affärscoacherna har varit mycket viktigt för oss. Att jobba strategiskt med att bygga teamet, stöd i rekryteringsprocesser och ägarstrukturen.

–  Lena Harkén & Viktoria Nyman
Viqma System

Läs artiklar om företag i inkubator

Företag i process

Faster Forward

Faster Forward utvecklar en digital plattform för människor med rörelsehinder en mer aktiv och upplevelserik vardag. Att tillsammans arbeta med inkluderingsfrågan där alla människor skall vara lika givna att delta i aktiviteter.

www.fasterforward.se

Casamancéa AB

Linnea Falkinger är grundare av varumärket Cashewmeetly. Ett innovativt växtbaserat cashewkött som utvinns från den näringsrika spillfrukten cashewäpple i samband med produktionen av cashewnötter i Senegal.  

Läs mer om Cashewmeetly

Penaka Solar

Utvecklar nya tekniska lösningar för elförsörjning och bevattning av åkermark i utvecklingsländer. Santhan Reddy och Praneeth Kumar, båda ingenjörer som examinerats vid Högskolan Dalarna och är entreprenörerna bakom Penaka Solar.

Läs om Penaka Solar på Instagram.

Booksquare

Simon och Filip Hedlund är grundarna av Booksquare – en streamingtjänst för kurslitteratur i form av e-böcker för högskolestudenter. Styrelseordförande är Lena Lagestam.

www.booksquare.se

Boka ett möte

  • Beskriv gärna kort vad du vill prata om. Ex. prata affärsidé, kontakter, samarbeten eller nya affärskontakter i världen.

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51

Jörgen Bond

Affärsutvecklare

073-920 03 60

Jörgen Steen

Affärsutvecklare

070-522 71 58

Brita Klingberg

Affärsutvecklare

070-270 22 79

David Levrén

Projektledare

070-360 44 03

Patricia Eresjö

Internationell Affärsrådgivare Enterprise Europe Network, projektansvarig It's4Women & Exportarena Dalarna

070- 627 00 82

Marianne Färlin

Affärsutvecklare

070-8397543

David Nordlund

Affärsutvecklare

070-270 21 93