Search

Väx med export – så här gör du!

Väx med export – så här gör du!

2017-09-28

Borlänge

28

Sep

Kom och lyssna på förutsättningarna och möjligheterna för dig som driver företag i Dalarna. Under torsdagen den 28 september kommer Regionalt Exportcentrum att genomföra ett lunchseminarium i Borlänge.

Program

  • Lena Sellgren chefsekonom på Business Sweden berättar om vad du som driver företag bör tänka på i en allt mer osäker omvärld.
  • Du får också chansen att lyssna på företagen Bruzzoni och Monark Exercise som redan är aktiva på en internationell marknad och som delar med sig av sina erfarenheter.
  • Möjlighet att nätverka med andra företag som också är nyfikna på export.

Seminarieret är kostnadsfritt. Anmälan för eventet har gått ut.

Var och när?

BORLÄNGE
Ljusgården, Teknikdalen/Dalarna Science Park, Forskargatan 3

11.30-13.30
Lunch serveras från 11.15.

Krister & Jenny Mossberg, Bruzzoni
Andreas Hedbom, Monarik Exercise

 

Arrangörer

Eventet arrangeras av ALMI, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Mellansvenska Handelskammaren, Invest in Dalarna, Exportkreditnämden (EKN) och Länsstyrelsen Dalarna. Vi är en del av Exportcenter i Dalarna – ett samarbete som ska underlätta för företag som vill göra affärer med andra länder. Exportcenter är initierat av regeringen för att stärka svensk export och finansieras av Tillväxtverket.

Kontakt

För ytterligare frågor kontakta Anna Torsgården på Dalarna Science Park.

Anna Torsgården

Projektledare Regionalt Exportcenter

070-577 99 57

Regionalt exportcenter

Regeringen har gett Region Dalarna i uppgift att inrätta ett regionalt exportcenter i länet. Dalarna är ett av sex pilotlän som ingår i regeringens exportstrategi.

Läs mer

Regionalt Exportcenter i Dalarna invigt!

Dalarna är ett av sex pilotlän som utsetts av regering att etablera Regionala Exportcentra. Under torsdagen den 8 december invigdes centrat av statssekreterare Eva Lindström, Näringsdepartementet och Leif Nilsson, Region ...

Läs mer