Investera i ambitiösa och spännande bolag från Dalarna

Investera i ambitiösa och spännande bolag från Dalarna

Var med på en spännande ny början

På Dalarna Science Park finns regionens enda företagsinkubator för innovativa startups. Varje år deltar 20 – 30 startups där ett team av affärscoacher stöttar entreprenörer under 6 – 24 månader för att utveckla en affärsidé med målet att nå ett marknadsinträde.
Som erfaren eller ny investerare erbjuder vi dig möjligheten att matcha ditt intresse för en ny investering med ett bolags kapitalbehov inför sin kommande utvecklingsresa.

Vårt erbjudande

Med ditt intresse registrerat kommer vi kunna förmedla information om vilka bolag som söker investerare. När vi ser en möjlig matchning mellan dig och ett bolag bistår vi helt enkelt er första kontakt. I din intresseanmälan svarar du på frågor som ger oss förståelse för vad du söker för typ av bolag att investera i och hur (eller om) du vill engagera dig.

Bli en del av Dalarnas framtid som investerare

I vårt nätverk finns de etablerade sådd-fonderna Dala Capital och Tregion Startup Invest samt föreningen Dalecarlia Growth som alla agerar utifrån ett regionalt intresse och engagemang.  Genom att fånga ditt intresse här vill vi bidra till att antalet investeringar ökar i Dalarna och att bolagens tillgång till erfarenhet, kunskap och kapital också ökar.

Jag vill investera i Dalarnas framtid