Dalarna Science Park on Tour – Mora

Dalarna Science Park on Tour – Mora

2023-02-15 kl. 09.30 - 15.00

Hotell Fridhemsgatan i Mora

15

Feb

Vi är på turné genom länet och nästa stopp är Mora. Välkommen att jobba tillsammans med oss och andra företag under en dag, utbyt idéer och tankar, träffa nya och gamla vänner.

Under dagen träffar du oss på Hotell Fridhemsgatan i Mora där vi finns på plats från 09.30-15.00 med vårt drömcafé och en rad spännande föreläsningar.

På kvällen blir det Dalarna Talks från Smidjegrav Arena. Dalarna Talks är ett digifysiskt event med fokus på forskning, innovation och affärer. Programmet på kvällen kan du följa digitalt eller komma och delta på plats. Deltar du plats kan bjuder vi på hockeybiljett, macka och kaffe.

Att komma och besöka oss under dagen kräver ingen anmälan – det är bara att komma förbi! Vill du gå på en föreläsning eller vara med Dalarna Talks hittar du anmälningslänkar här nedan.

Programpunkter under dagen

10.00-11.00 Hållbarhet i kundernas huvud

Välkommen till en inspirerande föreläsning om hållbarhetsarbete. Låter det motsägelsefullt? Inte när Anneli Strömberg, med tidigare erfarenhet från hållbarhetsarbete på IKEA, tar oss med på en resa in i huvudet på konsumenterna. Hur ser de på sin egen roll och vad vill de att företagen ska göra?

Anmäl dig här

11.10-11.30 HIT

David Nordlund berättar om affärsutvecklingsprogrammet HIT– ett affärsutvecklingsprogram för små och medelstora företag som vill höja beredskapen inför förändringar, skapa konkret affärsnytta och ökad innovation genom tillgång till expertis och nätverk. Programtiden är 6–8 månader och innehåller både workshops och kunskapshöjande seminarier och individuell coachning.

Anmäl dig här

13.00-14.00 Utveckla din idé

Har du en affärsidé som du vill testa? Oavsett hur långt du har kommit med din idé är du välkommen att delta i denna workshop. Du får träffa två av våra affärsutvecklare Jörgen Steen och Brita Klingberg som visar användbara verktyg för att se om idén är bra. Du får lära dig hur du skapar ett värde för dina kunder och använder rätt säljargument mot rätt kund.

Vi pratar även om betydelsen av att ha rätt timing, att ha koll på sina konkurrenter och att hållbarhet är ett måste för att lyckas.

Anmäl dig här

17.30 Dalarna Talks on Tour – Mora

Läs mer här!