Dalarna Talks 24 september

Dalarna Talks 24 september

2021-09-24 kl. 08:45 - 09:15

Online

24

sep

Låt dig inspireras av en 30 minuters energiboost där vi bjuder dig på det senaste. Nya tankar om aktuella ämnen, spännande föreläsare och framtidsspaning tillsammans med aktuella gäster. Denna gång på temat hållbarhet & omställning.

Det blir en coroanasäkrad mix av digitalt och live. En liten publik på plats och ett virtuellt publikhav med på länk välkomnar vi hela Dalarna till Dalarna Talks. Koppla upp dig där du befinner dig och få en kick-start på fredagen.

Länk till den digitala sändningen

Morgonens gäster:

Mattias Goldmann, Sustainability Doer, skrivit boken Klimatsynda och dubbad till riddare av den franska regeringen.

Tobias Degsell, framtidsvisionär, ger oss sina tankar och reflektioner på dagens program.

Runt bordet pratar vi om hur näringsliv och företagens kunskap, förhållningssätt och incitament kan vara med och bidra positivt till klimatomställningen.

Våra gäster:

Amira Korkic, finansieringsrådgivare, Almi Företagsparnter GävleDala

Anna Adolfsson, projektledare på SSAB.

Anna Torsgården, hållbarhetsstrateg, Dalarna Science Park

Programmet leds av Angelica Ekholm, vd Dalarna Science Park.

 

Elisabeth Fränne Wallin

Kommunikatör

070-666 93 54

Dalarna Talks 27 augusti

Som innovationsarena vill Dalarna Science Park vara nytänkande och omvärldsspanande; lyssna, diskutera och lära tillsammans med intressanta människor. Under Dalarna Talks bjuder vi på nya tankar och idéer och framtidsspanar...

Läs mer

Borlänge Science Festival är tillbaka

Den 24-25 september arrangeras Borlänge Science Festival igen, både digitalt och på fysiska platser i Borlänge. Festivalen ska inspirera till att upptäcka och utveckla intresset för teknik och vetenskap. 

Läs mer

Science Quiz innovation

Under Borlänge Science Festival har du möjlighet att delta i fyra olika Quiz med några olika startplatser runt om i Borlänge. Dalarna Science Park står vär för quizet Innovation som...

Läs mer