Dalarnas Exportdag 2023

Dalarnas Exportdag 2023

2023-03-29 kl. 09.00 - 15.00

Dalarna Science Park, Borlänge

29

mar

Varmt välkommen till Dalarnas Exportdag 2023.

Vi träffas för att ta din export till en ny nivå – den här gången reder vi ut frågetecknen runt CE-märkningar och det nya förpackningsdirektivet som trädde i kraft 1 januari i år. Du får också höra på DB Schenker som berättar om hur leveranser fungerar, från lager till kund. Vi förklarar också vilka dokument du behöver och hur rätt leveransvillkor i rätt tid hör ihop med prissättning och kan spara stora pengar för att skicka produkterna till ett annat land.

Icebugs VD & medgrundare David Ekelund berättar om hur företaget sedan starten arbetat med hållbarhet och hur det ger konkurrenskraft utomlands, och under hela dagen finns regionens exportrådgivare på plats för att svara på dina frågor.

Är du företagare som funderat över att börja exportera, eller redan exporterar och vill uppdatera dig är detta ett event för dig!

Vi bjuder på lunch och fika!

Exportdagen anordnas av Exportarena Dalarna som är ett samverkansprojekt mellan Almi GävleDala, Dalarna Science Park med EEN, IUC Dalarna och initierat av Region Dalarna. Projektet är finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Anmälan och program

Anmälan hos Exportarena Dalarna