Konsten att skapa den perfekta pitchen

Konsten att skapa den perfekta pitchen

2024-08-22 kl. 15.30 - 17.00

DIGITALT

22

aug

För vem? Företag kopplade till Dalarna Science Park via företagsinkubatorn, HIT-programmet eller EEN.

Utvecklingen har aldrig gått så snabbt som den gör idag. Oavsett om du ska kommunicera innovativa idéer i en digital värld, hålla en presentation, sitta i en panel eller sälja på en mässa så gäller det att få folk att lyssna och förstå. Att kunna väcka intresse och kommunicera i en snabbföränderlig värld på ett konkret och tydligt sätt är en ren konst. Om du dessutom kan göra det på kort tid är du oövervinnlig.

Den 22 augusti får du ta del av Jenny Lindblads egen modell för hur du på ett enkelt sätt kan skapa den perfekta pitchen. Du kommer att få verktyg för hur du kan bygga trovärdighet på kort tid, hur du får lyssnaren att minnas det du har sagt och hur du får lyssnaren att gilla dig.

Jenny Lindblad

Det är väldigt få personer som behärskar konsten att skapa den perfekta pitchen. Jenny Lindblad är en av Europas främsta pitch experter – och hon vet verkligen vad hon pratar om. Efter ca 5000 presentationer på Ericsson för presidenter, kungligheter, företagsledare och investerare blev Jenny expert på att ta tekniskt komplexa innovationer och förklara dem på ett enkelt sätt. Hon blev även expert på att få folk att lyssna och förstå, oavsett om du ska ha en presentation, öka antalet leads, stärka relationer eller få investerare på kroken.

Idag driver Jenny ELIZA Communication där hon hjälper företagsledare och start-ups att nå fram med sina budskap, oavsett om de ska ha en säljpitch, investerarpitch, keynote, sitta i en panel eller leverera ett TED talk. Sedan start har Jenny coachat över 500 företagsledare från hela världen. Sedan tre år tillbaka är hon även ängelinvesterare och har de senaste två åren varit med och byggt upp deeptech startupen AirForestry från Uppsala.

Sista anmälningsdag 21 augusti.

Anmäl dig här

 

Felicia Dakkour

Affärsutveckling

076- 142 10 25