Seminarium – China Market Entry för Livsmedelsföretag

Seminarium – China Market Entry för Livsmedelsföretag

2017-12-15 kl. 09:00 - 12:00

Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge

15

dec

Marknaden för kinesisk livsmedelsimport växer med en imponerande fart och konsumenterna är öppna för nya typer av mat från olika länder. Men det är en utmaning att förstå Kinas marknad. Det finns hinder i form av regelverk, oklara regler som kan ändras, en annorlunda marknadsstruktur jämfört med Europa, utmaningar med att hitta pålitliga partners, samt skiftande trender.

Rätt förberedelser ger chans till framgång.

Vi erbjuder ett kostnadsfritt seminarium för dig som är intresserad av att ta dig in på världens största importmarknad. Du får kunskap och som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning!
Om du sedan önskar och du har en passande produkt, får du tillsammans med vår expertkonsult Per Lindén på Scandic Sourcing i Shanghai, delta i ett importförberedande program som ger dig alla verktyg och kunskaper du behöver för att ta dig in på den kinesiska livsmedelsmarknaden.

Det finns även möjlighet att boka ett enskilt möte med Per Lindén för att ytterligare utforska möjligheterna för ditt företag. Ange detta i anmälningsformuläret. OBS! Seminariet eller eventuellt enskilt möte görs förutsättningslöst, du förbinder dig inte till ett eventuellt framtida deltagande i programmet.

Ladda ned inbjudan här.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.