Startup – Starkt varumärke

Startup – Starkt varumärke

2024-03-19 kl. 16.00 - 17.30

DIGITALT

19

mar

Denna föreläsningsserie vänder sig till företag i Dalarna Science Parks inkubator

I denna föreläsningsserie som vänder sig till företag i Dalarna Science Parks inkubator fokuserar vi på hur man hittar ut på marknaden och hur man lyckas när man väl är där. Föreläsningarna innehåller kunskap, inspiration och exempel, samt faciliterad diskussion som fokuserar på hur man som startup ska lyckas med sina drömmar. Syftet är att inspirera och bli en trigger för eget arbete. Den visar också verktyg för att kunna fortsätta på egen hand.

Föreläsningarna är digitala och är 1,5 h långa.  

En del av en serie

7 mars Den strategiska helheten 

Hur hänger allt ihop, och varför spelar det roll? Möjlighet till reflektion kring vilka utmaningar och vilket fokus var och en står inför och behöver ha.  

19 mars  Starkt varumärke 

Vad är ett varumärke och varför är det viktigt att skapa ett tydligt och starkt varumärke. 

11 april Go to market 

Vi fokuserar på hur du får koll på din marknad, och vad som ger de bästa förutsättningarna för att nå den. Målgrupper, konkurrenter och position.  

Föreläsare 

Två konsulter från kommunikationsbyrån Haus strategiavdelning Haus Strategy håller dessa inspirerande kunskapsföreläsningar. Magnus Holby är senior strateg och affärsområdeschef på Haus Strategy. Han har 28 års erfarenhet av kommunikation, reklam och strategi. Magnus har jobbat på Haus i 20 år. 

Viktoria Brandel är affärs- och marknadsstrateg på Haus Strategy. Hon har 20 års erfarenhet av marknadsföring, affärsutveckling, kommunikation och strategi. Viktoria har jobbat på Haus sedan 2022. Tidigare har hon varit marknadschef, crm-chef, försäljningschef, kommunikationsstrateg och kreativ projektledare i flera olika organisationer och branscher.  

Är du intresserad av att delta kontakta Felicia Dakkour.