Wood Talk: Samarbete leder till ökad lönsamhet

Wood Talk: Samarbete leder till ökad lönsamhet

2020-11-25 kl. 09:30 - 10:00

Zoom, länk finner du nedan.

25

Nov

Företag som samarbetar är mer lönsamma. Den 25 november kan du lyssna till Rodin Genoff, klusterexpert från Australien som berättar om hur affärsnätverk kan vara nyckeln till framgång. Välkommen till det första Wood Talk där du får veta varför. Du får lära känna spännande människor, inspireras och få kunskap om vad som händer inom den skogliga bioekonomin.

Bakom initiativet står näringslivsklustret Paper Province inleder en serie digitala halvtimmesträffar. Ingen föranmälan krävs och seminariet är kostnadsfritt. Du ansluter dig på Zoom-länken nedan.

Nyckeln till framgång
Den 25 november pratar vi med Rodin Genoff, en internationellt erkänd klusterutvecklingsexpert från Australien. Med stor erfarenhet från olika branscher och världsdelar och en välfylld verktygslåda med smarta metoder visar han hur affärsnätverk kan vara nyckeln till framgång.

Värmland och Dalarna sticker ut
Vi får höra hur företag i Värmland och Dalarna sticker ut på den globala affärskartan och hur vi kan dra nytta av det för att bli mer lönsamma. Sändningen avslutas med en frågestund, där du gärna får delta genom att skriva frågor i chatten.

Rodin Genoff, klusterexpert.

Länk till webbinariet Wood Talk 25 nov kl.9.30. >

Wood Talk är en seminarieserie som Paper Province arrangerar. Kommande tillfällen hittar du här.

Projektet skoglig bioekonomiinnovation i Dalarna och Värmland, Bioinno, handlar om att Värmland och Dalarna ska samarbeta för att hjälpa skogsbaserade innovationer ut på marknaden. Projektägare är Paper Province och deltagande parter är Dalarna Science Park, IUC Dalarna och The Wood Region genom Torsby kommun. Läs mer om projektet.

Theres Jansson

Projektledare Bioinno

076- 1632753