Wood Talk: Samverkan för innovation i Värmland och Dalarna

Wood Talk: Samverkan för innovation i Värmland och Dalarna

2021-09-23 kl. 15:00 - 15:30

Online

23

sep

På detta Wood Talk fokuserar vi på innovation som skapats genom samverkan i Värmland, Dalarna och Gävleborg. Häng med och få både inspiration och kunskap om hur du kan använda regionernas stödsystem för att ta din gröna idé till nästa nivå.

Vi träffar WoodBe, ett företag vars lösning gör det möjligt att bygga klimatsmart med trä. För att nå ut med sin innovation har de tagit hjälp av stödsystemen i Värmland och Dalarna och berättar om hur det gynnat dem. Med oss i studion för att prata innovation och gränsöverskridande synergier är också Bosse Lilja från IUC Dalarna samt Carina Åkerberg från Region Gävleborg.

Wood Talk är en seminarieserie som näringslivsklustret Paper Province arrangerar och är en serie digitala halvtimmesträffar. Du får lära känna spännande människor, inspireras och kunskap om vad som händer inom den skoliga bioekonomin.

Ingen föranmälan krävs och seminariet är kostnadsfritt. Wood Talks sker via Zoom.

Länk till Zoom hittar du här

Tidigare tillfällen hittar du här.

Projektet skoglig bioekonomiinnovation i Dalarna och Värmland, Bioinno, handlar om att Värmland och Dalarna ska samarbeta för att hjälpa skogsbaserade innovationer ut på marknaden. Projektägare är Paper Province och deltagande parter är Dalarna Science Park, IUC Dalarna och The Wood Region genom Torsby kommun. Läs mer om projektet.