Women’s Power Hour på Dalarna Science Park

Women’s Power Hour på Dalarna Science Park

Nu samlar vi de mest tongivande kvinnorna i Dalarna till ett unikt lunchmöte. Välkommen att ta plats!

Women’s Power Hour Torsdag 1 december kl. 12.00–13.30
Ljusgården, Dalarna Science Park, Borlänge
Vi bjuder på lunch och kaffe.
Anmäl dig senast 22 november.

Lunchmötet leds av USA-baserade stjärninnovatören och kemidoktorn dr Christina Lampe-Önnerud, kanske mest känd som ”batteridrottningen från Ludvika”. Hör Christina berätta om den spännande resa som hon gjort, både i forskarvärlden och i näringslivet. Hur ser hennes framgångsrecept ut och vilka är lärdomarna? Har hon märkt av Jante-lagen eller det omtalade glastaket? Och hur ser hon på kombinationen yrkesliv och privatliv?

Under lunchen kommer du att dela bord med företagsledare, politiker, entreprenörer, forskare, styrelseledamöter, kulturkreatörer och innovatörer – kvinnor som i likhet med dig är starkt engagerade i Dalarnas utveckling. Tillsammans kommer ni att få fördjupa er i ämnen som ledarskap, makt, ödmjukhet och mod, allt under Christinas kunniga ledning.

Vårt mål är att mötet ska ge dig nya insikter, ny energi och nya kontakter. Bara du som är på plats kan ta del av det som sägs i detta exklusiva forum, så ta chansen att låta dina tankar flyga fritt.

Christina håller även en öppen föreläsning samma dag, kl. 14.00–15.15 på temat – Framtidens energilösningar i ett globalt perspektiv med insikter om vad som måste göras för att undvika en klimatkatastrof. Stanna gärna kvar och lyssna. Om du vill arbeta ostört i anslutning till de båda eventen, säg bara till så ordnar vi en plats.