Vi söker en affärscoach med inriktning finansiering

Vi söker en affärscoach med inriktning finansiering

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena, vi driver utvecklingsprojekt och stöttar start-up företag och Dalarnas redan etablerade företag i deras utveckling. För att fler företag ska kunna utvecklas på ett bra sätt behöver företag coachas i möjligheter kring kapitalanskaffning, vilken typ av kapital som kan vara aktuellt för just dem och hur gör man för att ta in kapital för sin tillväxt. Vi söker därför en person som kan arbete dedikerat med detta i vårt företagsutvecklingsteam.

Är det du?

Vi

En science park är ett internationellt vedertaget koncept för att stärka samverkan mellan akademi och näringsliv, skapa innovationsbaserad tillväxt samt förbättra förutsättningar för regional utveckling.

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena och vi arbetar med företag inom alla branscher. Vårt fokus är innovation, hållbarhet och internationalisering och vi stöttar blivande entreprenörer, entreprenörer samt företag med utveckling och hållbar tillväxt genom att skapa möten, bidra med coachning, stöd och kontakter.

Vi har funnits sedan 1987 och verkar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt. Via vårt företagsutvecklingsteam stöttar vi Dalarnas företag med affärsutveckling och i vår projektarena drivs ett 20-tal utvecklingsprojekt som syftar till att öka attraktivitet och bidra till utveckling och tillväxt för Dalarna.

Vi erbjuder

På Dalarna Science Park vill vi leva som vi lär, vi vill vara med och driva förändring och vi vill vara i framkant. Det ställer höga krav på att vi har kunskap och verktyg för att bidra till att utveckla hållbara företag för framtiden. Som affärscoach med inriktning ekonomi, finansiering och kapital ingår du i ett team som ständigt arbetar för att utveckla våra verktyg och erbjudande till blivande entreprenörer och entreprenörer för att de ska lyckas med sin utveckling mot ett mer hållbart och konkurrenskraftigt företag. För att lyckas med det krävs en lönsam tillväxt och ofta ett behov av en extern finansiering för att nå dit.

Du kommer att ansvara för att upprätthålla goda relationer till investerare, lån- och bidragsgivare som sedan delas med entreprenören, du sätter tillsammans med entreprenören upp en plan för kapitalbehov, coachar entreprenören i sin förberedelse inför ett möte med investerare och investeringsbolag. Du kommer även att utveckla och tillsammans med ett team driva det investeringsbolag vi har tillsammans med Västernorrlands och Gävleborgs inkubatorer, Tregion Startup Invest.

Din uppgift blir främst att coacha och stötta start-ups som ingår i vårt inkubatorprogram så att de kan utvecklas till framgångsrika och hållbara företag. Du kommer även möta och coacha etablerade entreprenörer och företag i våra scale-up program. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi som jobbar här brinner för utveckling och innovation. Ingen dag är den andra lik och alla nya idéer, människor och den kreativa miljön gör att vi älskar att vara en del av Dalarna Science Park. Vi tror att möten mellan människor förändrar världen.

Du

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av kapitalanskaffning och att du, precis som vi, drivs av utveckling och innovation. Vi tror att du arbetat med affärsutveckling och kapitalanskaffning i eget företag, som anställd eller konsult och därmed förstår och kan coacha entreprenören genom alla de steg och utmaningar ett företag ställs inför i samband med kapitalanskaffning.

Som person är du driven, engagerad och ansvarstagande. Du gillar att växla mellan olika uppgifter och kan på egen hand planera och strukturera ditt arbete eftersom du har ett sinne för ordning och reda. Du har en god kommunikativ förmåga, har lätt för att skapa nya kontakter och är en lagspelare.

För att klara jobbet tror vi att du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning sannolikt med någon inriktning mot ekonomi. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är också ett krav.

Kontaktuppgifter och ansökan

Du mejlar din ansökan till kontakt@dalarnasciencepark.se Skriv ”Coach kapital” i ämnesraden.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Angelica Ekoholm, VD på 070-209 82 17, angelica.ekholm@dalarnasciencepark.se eller Victoria Ställberg, Chef Företagsutveckling på 070-671 04 51, victoria.stallberg@dalarnasciencepark.se

Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men senast 2023-02-26.

I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer hos Rekryteringslots Dalarna.

Välkommen med din ansökan!