Vill du satsa på din idé?

Vill du satsa på din idé?

Då vill vi gärna träffa dig.

Hur vet man om en affärsidé är värd att satsa på? Om den är brännhet eller bara ljummen? Boka en idévärdering där du under 45 minuter får hjälp av någon av våra affärscoacher att utvärdera din idé på ett övergripande plan och råd om hur du kan gå vidare. Det är kostnadsfritt och vi har tystnadsplikt.

Boka 45 minuter för att prata om din affärsidé

 

Dalarna Science Parks inkubatorprogram

I Dalarna Science Park finns Dalarnas enda företagsinkubator – ett växthus för innovatörer och entreprenörer med spännande idéer och nystartade bolag. Här får deltagarna löpande affärscoachning, många nya kontakter, hjälp att hitta finansiering och tillgång till flera olika nätverk.

”Perspektivet utifrån är guld värt”

”Inkubatorn har lyckats samla ett oerhört kompetent nätverk av välvilliga, ödmjuka personer som bara vill hjälpa oss växa och hantera alla typer av utmaningar. Vi har alltid erfarna personer att fråga om råd och bolla med, vad som än dyker upp. Det där perspektivet utifrån är guld värt”

Just nu finns ett tjugotal företag i inkubatorn. Ett av dem är innovativa Kwikk som har utvecklat ett nytt sätt att ta betalt på nätet. David Forsberg är företagets vd och en av de tre grundarna. Han ser stora fördelar med att finnas i den miljö som Dalarna Science Parks inkubator erbjuder. Läs mer om KWIKK och inkubatorn.