XO Foundation

XO Foundation

2023-03-09 kl. 17.00 - 21.00

Dalarna Science Park

09

mar

Nu letar vi extraordinära talanger! Torsdag 9 mars kommer XO Foundation till Borlänge och Dalarna Science Park för att locka fler extraordinära talanger att ansöka deras stipendier.
XO vänder sig till unga extraordinära talanger som finns runtom i Sverige men som saknar de yttre förutsättningarna att förverkliga sin idé. Stiftelsen grundades 2016 av Conni Jonsson. Conni är själv uppvuxen på en liten bondgård i Östergötland men har genom studier på Linköping Universitet tagit sig fram i världen och bland annat jobbat på Investor innan han startade riskkapitalbolaget EQT.

Genom XO vill han och stiftelsen ge unga talanger i hela Sverige möjlighet att få stöd i form av stipendium för utbildning eller projektkostnader för att ta steget att starta bolag, bilda en förening, göra en förstudie, driva ett projekt – eller någon annan smart idé!

Torsdag 9 mars klockan 17 kommer XO till Dalarna Science Park, här bjuds det på mingel, föreläsning och enklare tilltugg. Och så får ni såklart möjlighet att bolla era tankar och idéer med Khalid och Angelica från XO Foundation.

Läs mer om XO Foundation på www.xofoundation.org

Medverkande i Borlänge är Dalarna Science Park, Ung Företagsamhet Dalarna, Coompanion Dalarna, NyföretagarCentrum Dalarna och MotivationHope.