Magiska samarbeten på gång!

Magiska samarbeten på gång!

Showdevote har haft en hektisk lansering, kunder från samtliga målgrupper har hört av sig för att de vill komma igång. Dansskolor, föreläsare, influencers, musiker, fotbollslag, gym, simsällskap, konstnärer, innebandylag, retoriker och inte minst en magiker.

Plattformen Showdevote är ju helt utan startavgifter och månadskostnader vilket gör att målgrupperna inte har någon tröskel att komma igång. Vi ville skapa en plattform för alla människor som vill, kan och vågar sälja digitalt material och det har vi verkligen lyckats med.

-För oss är den en självklarhet att jobba tillsammans med de användare som vill digitalisera sin verksamhet, och inte minst bolag från inkubatorn, säger Thomas Gilén, en av grundarna till Showdevote och delägare i Agnsy. När vi fick reda på att ett av de coolaste bolagen som är i inkubatorn behövde hjälp växlade vi självklart upp. Under föregående vecka byggde vi på en funktion utefter dennes önskemål – och nu kan det här bolaget gå från att behöva ställa in sin planerade verksamhet pga corona ttill attt ställa om och bibehålla sin omsättning. Det är precis det här vi ville med att utvecklas tillsammans med de som använder plattformen.

Vi tänker inte avslöja vad det är riktigt än, men håll ut i en vecka till – magiskt va?

Jörgen Bond

Affärscoach

073-920 03 60

SHOWDEVOTE GER FRIHET ATT UTVECKLA SIN IDENTITET

Showdevote är plattformen som ger möjligheter för alla som har en passion för något och vill sälja det digitalt. Plattformen möjliggör för människor att sälja och ta betalt för musik,...

Läs mer