Prata affärsidé

Prata affärsidé

Hos oss på Dalarna Science Park finns Dalarnas enda företagsinkubator. Hit kommer entreprenörer från hela regionen och förbereder sina startup-bolag för att ta affärsidéer ut i världen till kunder och användare. 

Vill du ge din affärsidé ett försprång? 

Då har vi resten. Vi stöttar dig som vill göra något stort med din idé. Det spelar ingen roll om du är i början eller har kommit en bit på vägen. Kontakta oss så undersöker vi tillsammans hur din idé kan bli verklighet och hur du kan nå marknaden med ett rejält försprång. Ett första möte med oss är kostnadsfritt och vi har självklart tystnadsplikt. 

Skriv ner din idé så hör vi av oss och berättar mer om företagsinkubatorn!

Om Dalarna Science Parks företagsinkubator 

I Dalarna Science Park finns Dalarnas enda företagsinkubator – ett växthus för innovatörer och entreprenörer med spännande idéer och nystartade bolag. Här får deltagarna löpande affärscoachning, många nya kontakter, hjälp att hitta finansiering och tillgång till flera olika nätverk. Ett första möte med oss är kostnadsfritt och vi har självklart tystnadsplikt. 

Det här kan vi erbjuda dig

Affärsutveckling 

En dedikerad coach ger dig tillgång till ett erfaret team och nätverk av expertkompetens som stöttar dig i både utmaningar och aktiviteter för att ta din dröm vidare och framåt. Tiden i inkubatorn är olika för alla och beror på vilka behov du har. 

Exempel på områden vi coachar dig inom

  • Marknadsföring  
  • Hållbarhet  
  • Försäljning  
  • Export och import 
  • Ledarskap och teamutveckling 
  • Styrelsearbete 
  • IP-strategi (immaterialrätt) 
  • Finansieringsstrategi 

Offentlig finansiering 

Dalarna Science Park har uppdraget att förmedla Vinnovas innovationscheckar som riktar sig till innovativa små- och medelstora bolag (länk).

Sådd-finansiering 

Dala Capital ger dig möjligheten att söka sådd-kapital 100 000 – 500 000 SEK. Tregion Startup Invest ger tillgång till sådd 300 000 – 500 000 samt tillgång till erfarenhet, nätverk och följd-investeringar från ängelnätverk i Dalarna, Gävleborg och Västernorrland. 

Team-utveckling 

Vi stöttar våra bolag i att bygga framgångsrika team och utveckla en bolagskultur som grundar sig stadigt i värderingar, mål och vision. Det som står emellan dig och din dröm är de människor du omger dig med. 

Sam-inkubation med science-parks och inkubatorer  

Kräver din idé expertkunskaper och labb-miljöer som vi inte har i Dalarna. Då ger vi dig tillgång till sam-inkubation, samarbete och utbyte med alla science-parks och inkubatorer ansluta till SISP. 

Industri-kluster och utvecklingsprojekt 

Som science park är vi del av ett stort eko-system för EU-finansierad innovation. Som inkubator-bolag har du tillgång till den kunskap och nätverk som finns i de projekt vi driver. 

Kontorsplatser 

På våning två i fastigheten hittar du en fantastisk kontorsmiljö och likasinnade. Under tiden som inkubator-bolag har du en extra bra deal att vänta!

Nätverk & Community 

Innovation är kunskapsintensivt. Via våra nätverk och community av inkubatorbolag får du enkelt tillgång till andras kunskaper och erfarenheter som underlättar din egen resa. 

 

Här nedan kan du läsa om andra som har utvecklat sin idéer och nu befinner sig i vår inkubator.

Felicia Dakkour

Affärsutveckling

076- 142 10 25

KWIKK hantering för nya digitala betalningslösningar

Handeln utvecklas varje dag och de digitala kanalerna växer. Samtidigt som allt fler handelsplatser etablerar sig på Internet är det långt ifrån alla som har möjlighet att ta steget dit....

Läs mer

Cashewmeetly lanserar nytt hållbart vegokött på cashewäpple i butik

För varje cashewnöt som skördas kastas ett helt ätbart och näringsrikt cashewäpple. Bara i Afrika ruttnar 16 miljoner ton cashewäpplen varje år i samband med skörden av cashewnötterna. Här föddes...

Läs mer

Green Buffers nya säkerhetslösning räddar liv vid tågolyckor

Varje år inträffar mellan 350 och 400 allvarliga tågolyckor i världen. Olyckor som kan få förödande konsekvenser för människor och samhället. Roger Danielsson och hans team på inkubatorföretaget GREEN BUFFERS...

Läs mer