IRIS Sustainability Workshop

IRIS Sustainability Workshop

2021-02-04 kl. 09:00 - 12:00

Online

04

Feb

Varmt välkommen att delta i IRIS Sustainability Workshop den 4:e februari! 


På agendan: 

  • Hållbarhetsverktyget ”Sustainability Scale up och hur ni med genom det kan hjälpa bolag att öka sin lönsamhet. 
  • IRIS verktygslåda, framtagen av 13 partners i 10 länder för att gemensamt öka innovationskraften hos små och mellanstora företag runt Östersjön.  
  • Nya nätverksmöjligheter – alla 13 IRIS partnerorganisationer är med – passa på att skapa nya kontakter.

Workshopen är på engelska. 

Mer info och anmälan

 

Om IRIS

Dalarna Science Park är lead partner i Interreg Östersjöprojektet IRIS. Projektet syfte är att att utveckla 14 inkubatorer runt Östersjön, bland annat genom att genomlysa och utvärdera varandras styrkor och svagheter.

Projektet har pågått i 3 år och är nu i sin slutfas. Vi på Dalarna Science Park är mycket stolta över att ha fått leda IRIS och är än mer stolta över de fantastiska resultat projektet presterat. Vi kan nu presentera en kvalitetshöjande verktygslåda, sk. ”Guidelines” för organisationer som jobbar med innovativa, små och mellanstora företag. Vi erbjuder också vår ”Roadmap”, den Peer Review-metod vi använt för att stärka alla partners erbjudanden till innovatörer.

Läs mer om projektet.

Erika Hinz

Ekonomichef och projektstrateg

070-557 77 67

Patricia Eresjö

Kommunikatör & Internationell Affärsrådgivare Enterprise Europe Network

070- 627 00 82

Bakgrunden till IRIS-projektet

I hela världen eftersöker man aktivt nya innovationer, det vill säga nya sätt att tänka och göra saker på för att vi på ett hållbart och smart sätt ska kunna ...

Läs mer

IRIS Metod – Hur gjorde vi?

Projektet IRIS har använt sig av två tillvägagångssätt för att skapa redskap som fungerar hos alla partners runt Östersjön oavsett kulturella skillnader. Peer Review Sedan några år används Peer Review för att ...

Läs mer