Vikten av avtal i en mer oförutsägbar internationell miljö

Vikten av avtal i en mer oförutsägbar internationell miljö

2024-05-16 kl. 10:00 - 11:00

Online

16

maj

Fler och fler företag söker idag marknader utanför Sveriges gränser för att öka sin försäljning. Men det är inte alla som känner att de har full koll på hur man gör när man ska starta eller utveckla sin export.

För att besvara några av de frågeställningar som kan uppstå och hjälpa dig ta nästa steg, har vi tagit fram en kostnadsfri webbinarieserie i fyra separata delar med praktiska kunskaper om export.

Vi går igenom vad du som företagare bör tänka på när du ingår avtal i en mer oförutsägbar internationell miljö. Vilka möjligheter finns det till exempel i ett avtal för att minimera riskerna vid förändrade förhållanden och oförutsedda händelser?

Vi välkomnar advokat Robert Asplund, partner vid Advokatfirman Lindahl, som under webbinariet kommer att dela med sig av råd till företag som driver verksamhet på internationella marknader. Robert har lång erfarenhet av företagsjuridik och avtal i den internationella handeln.

Anmäl dig nu för att säkra din plats och få insikter i de nödvändiga verktygen för att skydda dina tillgångar och maximera dina affärsmöjligheter internationellt.

Länk till anmälan

Eventet är ett samarbete inom Enterprise Europe Network, världens största supportnätverk för små och mellanstora företag.

Hitta leverantörer och börja importera

Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder genom att utforska globala marknader och importera produkter från utlandet? Då är du välkommen till vårt webbinarium där vi kommer...

Läs mer

Så ska du tänka kring sourcing i en alltmer stökig och svårnavigerad omvärld

Så ska du tänka kring sourcing i en alltmer stökig och svårnavigerad omvärld.

Läs mer

Patricia Eresjö

Projektledare & Affärsutvecklare

070- 627 00 82

Marie Ericson

Projektledare Enterprise Europe Network

070-621 12 46

Pernilla Löfling

Projektledare

073-095 75 75