Vi söker en innovationsledare/affärsutvecklare

Vi söker en innovationsledare/affärsutvecklare

Dalarna Science Park är hela Dalarnas innovationsarena och vi möter näringslivet brett över alla branscher. Vårt fokus är innovation, hållbarhet och internationalisering och vi stöttar blivande entreprenörer, entreprenörer samt små och medelstora bolag med utveckling och tillväxt. Vi har funnits sedan 1987 verkar regionalt, nationellt och internationellt. Via vårt företagsutvecklingsteam stöttar vi Dalarnas företag enligt våra fokusområden och i vår Projektarena drivs ett 20-tal utvecklingsprojekt som syftar till att öka attraktivitet och bidra till utveckling och tillväxt för Dalarna.

Innovationsledare/Affärsutvecklare

Vi söker dig som vill bidra till att utveckla etablerade företag i regionen till att bli mer hållbara, öka sin innovationsförmåga och utvecklas för att möta framtidens utmaningar. Vi tror att du har arbetat några år inom det privata näringslivet i en ledande position, har erfarenhet av förändringsarbeten och med fördel har du även erfarenhet från att ha coachat företagsledare.

Är du en driven person som söker nya utmaningar, gillar att jobba i team och bidra till att andra företag utvecklas och växer så är du personen vi söker. Välkommen att skicka in din ansökan till Victoria Ställberg, chef Företagsutveckling senast den 14 april på victoria.stallberg@dalarnasciencepark.se.

Vänta inte med din ansökan, vi hanterar ansökningar efterhand!

Victoria Ställberg

Chef Företagsutveckling

070-671 04 51