Vi söker dig som vill investera i innovativa företag

Vi söker dig som vill investera i innovativa företag

Dalarna Science Park ser ett ökat behov hos företagen vi träffar av kapital från så kallade affärsänglar/investerare. Därför vill vi ha kontakt med personer runt om i vårt län som är intresserade av att investera i innovativa företag i Dalarna.

– Nya affärsidéer behöver ibland en extern finansiering som traditionella banker inte klarar av att leverera, säger Thomas Eriksson på Dalarna Science Parks Inkubator. Vi ser en trend i att fler företag än tidigare behöver investering för att kunna lansera sitt företag.

”En affärsängel är en privatperson som satsar kapital, och ofta också sin kunskap, i företag. Ofta sker detta genom att denne blir delägare i bolaget, men det finns också andra investeringsformer.”

Är du intresserad av att investera i företag?

Kontakta Thomas Eriksson, thomas.eriksson@dalarnasciencepark.se.

Thomas Eriksson

Affärsutvecklare

Thomas bidrar med finansieringsråd

Sedan några veckor har inkubatorn utökat gruppen med Thomas Eriksson, expert inom finansiering och affärsekonomi. Företag och bolag som vill diskutera ekonomi och finansieringslösningar är välkomna att kontakta Thomas, som ...

Läs mer

Hitta rätt finansiering

Finansiering är en förutsättning för att kunna utveckla och driva ett företag. Vi kan bistå med att hitta rätt, att tipsa om olika utlysningar och att fungera som bollplank vid ...

Läs mer