DIGITAL MAGISKOLA MED EXPECT MAGIC

DIGITAL MAGISKOLA MED EXPECT MAGIC

Att tänka nytt och ställa om istället för att ställa in är mer vardag är tillfälligheter nu förtiden. Magikern Pontus Lindman ställde om på 45 minuter! Från att vara bokad med magiskola live till att köra digitalt. Pontus väljer att lansera magiskolan på plattformen Show Devote vilken är en nysläppt tjänst genom företaget Agnsy. Både Pontus Lindmans företag Expect Magic och Agnsy ingår i Dalarna Science Parks inkubator där de får affärscoachning.

-Ja, det är många utmaningar för oss företagare som vanligtvis möter våra kunder fysiskt, menar Pontus Lindman. Projektet jag nu håller på med är ytterligare en anpassning när den nya 8-regeln träder i kraft. Jag skulle nämligen hållit en magiskola live. Den blev nu inställd med de nya restriktionerna så jag fick ställa om ytterligare en gång igen. Så samma dag, 25 minuter efter att de nya restriktionerna presenterades ringde jag upp alla i mitt team och berättade att jag hade en ny plan. Redan efter 45 minuter var den nya planen klar och vi var då i full fart med förberedelserna av vad som nu blir att kallas Pontus Lindman Academy, fortsätter Pontus.

Academy blir en kursserie där du som privatperson kan lära dig och får en introduktion till magi och hur det är att vara magiker. En nybörjarkurs som sedan leder vidare till en fortsättningskurs. Det Pontus Lindman gör kommer att släppas genom ShowDevote som ett första projekt tillsammans med fler spännande projekt inplanerade.

– Academy är uppbyggt av sex lektionstillfällen per kurs som släpps digitalt en gång i veckan med start den 1 december 2020. Varje lektion är uppbyggd av både teoretiska och praktiska delar där båda i slutet av lektionen leder fram till ett trick som du då kommer få köra dig. Academy till skillnad från andra lärokällor går in på djupet och lär dig inte bara hur du kan göra ett trick, utan också hur du gör tricket på ett bra och proffsigt sätt. Vi går igenom allt från små rent tekniska detaljer i framträdandet, till teori och detaljer som bygger ett bra framträdande för att se till att du kommer kunna framträda med materialet för din familj och vänner på ett proffsigt och snyggt sätt, utlovar Pontus!

Efter varje lektion har du en vecka på dig att öva. När du övat i en vecka har du möjligheten att skicka en video på sitt framträdande till Pontus så får du inom 24h feedback på vad du gjorde bra, vad du kan förbättring och hur du kan göra det hela på ett ev. annorlunda vis, på ett annat sätt eller vad det än kan handla om.

Den här kursserien är redan nu planerad till två kurser á 6 lektioner. Med dessa 12 lektioner kommer detta ge möjligheten att riktigt introduktion och möjlighet att intressera dig vidare för magi. Mer information här https://showdevote.com/pontuslindman

Magikern Pontus Lindman får affärscoachning i att utveckla sitt företag genom inkubatorn på Dalarna Science Park, och affärscoachen Jörgen Bond kommenterar;

-Pontus Lindman är en otroligt flexibel, snabbrörlig och hårt arbetande entreprenör. Att ställa om så här snabbt i dessa tider är få förunnat att kunna hantera. En riktigt ”doer”!

 

Jörgen Bond

Affärscoach

073-920 03 60