Filminspelning ”Going for the future”

Filminspelning ”Going for the future”

DU spelar en viktig roll när årets actionrulle spelas in! En film av Dalarna Science Park som skapas under Faluns företagarvecka.

Fredag den 24 november kl 11.30-15.30 , Lugnetkyrkan konferens, Lugnetvägen 1, Falun

Missa inte årets spaning på näringsliv, innovationer, utveckling och tillväxt! Under en kreativ eftermiddag får ni träffa människor som tillsammans med Dalarna Science Park utvecklat sina idéer och företag. Ni får ta del av spännande berättelser från nytänkande entreprenörer på väg ut på den internationella marknaden.

Lyssna också på Kjell A Nordström, forskare och ekonom, om framtidens innovativa idéer inom den nya ekonomin. Kjell tar oss med på en inspirerande framtidsresa om multinationella företag och den globala affärsmarknaden. Var är Dalarna på väg i den globala utvecklingen? Kommer vi bli en ”skräpyta” eller har vi en plats i det urbana samhället?

På plats finns även företagare med innovativa idéer,  Sture Ericsson, vd Dalarna Science Park och Linda Wallin, näringslivschef Falu kommun m fl.

Kostnadsfritt. Vi bjuder på mingellunch. Evenemanget medfinansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Dalarna, Region Gävleborg, Borlänge Kommun och Falu Kommun.

Eventuella frågor: Christina Sjöberg 070-352 31 98 och Elisabeth Fränne 070-666 93 54

Inbjudan i pdf.

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Nyfiken på andra aktiviteter under Faluns Företagarvecka? Se fullständigt program här.

Christina Sjöberg

Chef kommunikation

070-352 31 98