HÅLLBAR INNOVATIV OMSTÄLLNING OCH TILLVÄXT FÖR DALAFÖRETAG

HÅLLBAR INNOVATIV OMSTÄLLNING OCH TILLVÄXT FÖR DALAFÖRETAG

På Dalarna Science Park har vi jobbat med att stötta nya företag i deras utvecklingsresa sedan 2004. Vi har välbeprövade processer för innovation och företagsutveckling. Nu letar vi befintliga företag som vill växla upp sitt hållbarhets- och innovationsarbete för att skapa tillväxt och göra företaget mer motståndskraftigt för nya kriser eller omvärldens förändring.
Så är du företagare i Dalarna och vill ha inspiration, nya verktyg och ett nytt nätverk så finns möjligheten genom Dalarna Science Park!
 

Vi söker företagare som känner att det är dags att utmana tankar och idéer. Företag som vill prova nytt för att växa och ställa om. I vår pilotomgång kommer vi under några månader testa verktyg och metoder för att generera nya kunskaper inom exempelvis digitalisering, hållbar utveckling, försäljning och marknadsföring. 

Hållbarhet genomsyrar arbetet och målet med programmet är att skapa tillväxt för de deltagande företagen med FNs globala hållbarhetsmål i Agenda 2030 i fokusFöretagen ska även, efter genomgånget program, vara mer motståndskraftiga mot omvärldens förändringar.  

– Hållbara tillväxtambitioner är en nyckel hos de företag vi söker, menar Victoria Ställberg, chef Affärsutveckling Dalarna Science Park. Tillsammans med företagen kommer vi utveckla nya arbetssätt, produkter, tjänster och modeller som ska generera lösningar i syfte att möta omvärldens förändringar. Deltagande företag ska efter genomgånget program ha utvecklats och stärkt sin konkurrens för att möta omvärldens förändringar genom innovation och omställning med hållbara och digitala metoder.   

Vi kommer träffas både fysiskt och digitalt, men programmet utgår från Dalarna Science Park i Borlänge.    

Tveka inte att höra av dig till Marianne Färlin, Dennis Larsson på Dalarna Science Park eller kontakta oss här för mer information 

Victoria Ställberg

Chef Företagsarena

070-671 04 51